USA Album

Monday, June 12, 2006

Δευτέρα 12.06.06

Πάλι βρυκολακιάσαμε!
Καθώς είμασταν πτώματα από το ταξίδι, πέσαμε για μια μικρή σιέστα κατά τις 6μμ τοπική ώρα, με σκοπό να σηκωθούμε σε κανά δύωρο για εξερεύνηση. Αμ δε! άνοιξα τα μάτια μου κάποια στιγμή και μέσα στο σκοτάδι μου φάνηκε ότι το ρολόι έλεγε 21:08... Ωραία σκέφτομαι, θα κάνω το πολυπόθητο ντουζάκι και θα βγούμε για βόλτα. Ξυπνάει και ο βικτωράκος μου και μου λέει "τζετ λαγκ-τζετ λαγκ!" "Μα όχι" του κάνω "είναι μόλις εννέα η ώρα".
"Ποιές εννέα; Για κοίτα το ρολόι!" Ξανακοιτάω και ως δια μαγείας το 21:08 είχε γίνει 02:18 (δηλαδή γύρω στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδος). Γκρουμπφ!
Τελικά μπανιαριστήκαμε, σερφάραμε (βρήκα τα κοντινότερα κομιξάδικα, και καταστήματα τροφίμων) και διαβάσαμε προσπαθώντας να ξανακοιμηθούμε. Κατά τις 3:40 τοπική ώρα μας ξαναπήρε στις αγκάλες του ο Μορφέας.
Περιττό να σας πω ότι στις 7 το πρωί σηκωθήκαμε ζωηροί-ζωηροί με όρεξη για βόλτες, μόνο που ο καιρός μας την έσκασε και ρίχνει καρεκλοπόδαρα! Τώρα προσπαθούμε να βρούμε σε ποιό μουσείο θα πάμε πρώτα.
Φυσικά, πριν ξεκινήσουμε την περιήγησή μας, πήραμε δυνάμεις και πρωινό από παρακείμενο καφέ.

Οι "μικρές"κούπες και η θέα από το καφέ.

Στη συνέχεια βρήκαμε τον κοντινότερο σταθμό του Μετρό και κατευθυνθήκαμε προς τα Σμιθσόνιαν. Πρώτη στάση -φυσικά- το Μουσείο Αεροπλοϊας και Διαστήματος.

Το πρώτο αεροσκάφος που έσπασε το φράγμα του ήχου

posted by An-Lu at 7:59 AM

0 Comments:

<< Home